Izvedi več

Zakaj je nastala stran

postavi-meje.si?

Ste pripravljeni na potovanje k osebni rasti in notranjemu razcvetu?

Na delavnicah “Postavi meje si” vas vabiva, da raziskujete globine svojega bitja in odkrijete neizmeren potencial, ki že spi v vas samih.

Včasih se zdi, da imamo vse karte že na mizi, toda resnica je, da moramo te karte pravilno zložiti, da ustvarimo novo, osupljivo celoto. Naše delavnice so kot kalejdoskop – na začetku morda vidimo le zmešnjavo, toda ko se umiri, se razkrije čudovit vzorec, ki nam razkriva nove perspektive in možnosti.

Osrednji koncept najinih psihoterapevtskih delavnic je kot luč, ki osvetljuje širši okvir naših notranjih odnosov. Ta proces nas spodbuja k celostnemu razmišljanju in nas uči, da ovire na poti do rasti niso ovira, temveč koraki k napredku.

Pri razvoju najinih psihoterapevtskih delavnic naju je vodila strokovnost, ki sva jo pridobili skozi psihoterapevtsko izobraževanje in lastno osebno izkušnjo procesa skupinske in individualne psihoterapije. Vse te izkušnje in znanja uporabljava vsakodnevno pri svojem delu z ljudmi.

Ceniva prakso in postopnost. Verjameva, da je vsak korak na poti rasti pomemben, ne glede na to, ali gre za trenutke dvoma ali trenutke razsvetljenja. Naučili se bomo, da je osebna rast uravnotežena in zdrava, podobna krogli, ki se širi v vse smeri.

Pridružite se nama in skupaj bomo:

  • uživali v lastni lepoti,
  • sprostili domišljijo,
  • prebujali intuicijo,
  • uresničevali ljubezen do sebe,
  • odkrivali “jaz” in njegov smisel.

Ceniva raznolikost in verjameva, da ni standardnih rezultatov. Vsak posameznik ima svojo pot, in midve sva tu, da vas podpreva na vaši.

Pridružite se nama na nizu delavni “Postavi meje si” in skupaj bomo odkrivali vaš neizmeren potencial, ki že čaka, da zasije.

 

Srčno vabljeni!

Jasmina in Sanja

Jasmina Čavužić, specializantka psihodinamske psihoterapije
Sanja Guček, specializantka psihodinamske psihoterapije

+1 234 56 78 123

+1 234 56 78 123